Zes WooCommerce plugins

by

Zes bruikbare gratis WooCommerce plugins
Heb je een webshop? Dan is het natuurlijk van belang dat je webshop altijd is voorbereidt op grotere bezoekersaantallen. Als je eenmaal meer bezoekers hebt, is het natuurlijk fijn om de stijgende lijn aan te houden. De volgende zes gratis WooCommerce plugins helpen je daarbij.

Woo Social Media Marketing
Social media is een goede plek om (nieuwe) klanten te trekken. Met een effectieve strategie op social mediasites als Facebook, Instagram en Twitter kun je veel (nieuwe) klanten bereiken. Je kunt je aanbiedingen en producten laten zien op deze kanalen. De plugin Woo Social Media Marketing helpt je daarbij.

Yotpo
Als je meer klanten wilt, is het belangrijk dat je het vertrouwen van je bezoekers wint. Dit doe je door op je site te laten zien dat je goede producten of een goede service levert van een hoge kwaliteit. Je kunt dit bewijzen door het verzamelen van reviews of door user-generated content te plaatsen. Hiermee wek je het vertrouwen bij bezoekers en gaan ze sneller tot een koop over. De plugin Yotpo helpt je bij het tonen van reviews.

WooCommerce Products FAQ
De meeste mensen stellen niet snel een vraag over een bepaald product. Bovendien moet je hun nieuwsgierigheid zien te wekken. Het opzetten van een FAQ is dan ook zeer effectief. Met de plugin Product FAQ’s wordt dit heel makkelijk.

Product Enquiry
De gratis plugin Product Enquiry biedt je bezoekers de mogelijkheid om vragen te stellen over je product. Hiermee krijgen ze antwoord op vragen over het materiaal, de levertijd, afmetingen, enz.

Booster for WooCommerce
De plugin Booster for WooCommerce helpt je op diverse manieren om meer producten te verlopen. Voorbeelden hiervan zijn het lokaliseren van je websiteprofiel door het productomschrijvingen te vertalen, het notificeren van je klanten wanneer producten weer op voorraad zijn, of het aanpassen van de prijzen.

WooCommerce Image Zoom
Voor sommige mensen is het nog een grote stap om een online aankoop te doen. Ze zijn bang voor een miskoop. In een fysieke winkel kunnen ze het product immers vasthouden en van dichtbij bekijken. In een webshop is dit niet mogelijk, met de Image Zoom plugin kunnen bezoekers je product van alle kanten bekijken en een close-up foto bekijken.


Geef een reactie