WordPress webSITE 

Een wordpress website laten maken voor je bedrijf, vereniging of stichting? Wij bouwen je website in circa 2 weken na opdracht. Ontdek de voordelen van WordPress.


Basis Website
€ 350,-

Een basis website inclusief
5 pagina's
google analytics
Yoast seo
Wordpress beveiliging
Mobiel Vriendelijk

Bestellen

Proffesional
€ 595,-

Een basis website inclusief
10 pagina's
google analytics
Yoast seo
Wordpress beveiliging
Mobiel Vriendelijk

Bestellen

Geavanceerd
€ 995,-

Geavanceerde website
25 pagina's
google analytics
Yoast seo
Wordpress beveiliging
Mobiel Vriendelijk

Bestellen

Maatwerk
€ N.T.B

Een webshop geheel na wens en op maat gemaakt? Ook dat is mogelijk . Graag bespreken we uw wensen en maken we een offerte op maat!

Offerte aanvragen

Website laten maken door Brandsfactory?

Natuurlijk is elke klant unique en heeft elke klant zijn of haar eigen wensen, uitstraling of is opzoek naar een manier van online presenteren. Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van een nieuwe website, of het nu om een kleine website gaat of een complexe website waarin veel bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd. We denken graag met u mee!


  Uw naam

  Uw Email

  Onderwerp

  Uw bericht


  WILT U EEN WORDPRESS WEBSITE LATEN MAKEN?

  Door jaren van ervaring op het gebied van WordPress website bouwen kan onze expertise u daarbij helpen. Wij ontwikkelen voor veel verschillende klanten WordPress websites rekening houdend met de eisen die er tegenwoordig aan WordPress websites gegeven worden. Wij volgen de trends die er spelen en kunnen zorgen voor de connectie met sociale media en uw WordPress website.

  WordPress is het populairste Content Managment Systeem, Dit is een platform om websites mee te ontwikkelen. Het is een script c.q. software wat alles van de website en pagina’s onthoud en bewaard en oproept als bezoekers op uw website komen.

  Omdat een WordPress website gebruiksvriendelijk in gebruik is en veel mogelijkheden heeft is het enorm populair geworden als basis van vele websites. Daarnaast is het in de basis al zoekmachine vriendelijk en met een extensie verhoogt u de zoekmachine optimalisatie van uw onsite gedeelte hiervan. Al met al heeft WordPress dus veel voordelen voor u als eindgebruiker.


  De laatste jaren is WordPress het website systeem met het grootste gebruikers gemak.

  Aangezien er zeer veel mogelijkheden zijn voor een WordPress website en voor het gebruik een gebruiksvriendelijke interface is gemaakt, hoeft u geen technische kennis te hebben voor het beheer of gebruik van de WordPress website. Daarnaast hebben alle WordPress websites die wij aan klanten afleveren een direct formulier naar onze klanten service in de backend van de WordPress website. Mocht u het website beheer toch liever uitbesteden dan doen wij dat graag voor u. Bekijk de pagina website beheer voor meer informatie.
  De WordPress website is zo flexibel dat het voor diverse uiteenlopende doeleinden gebruikt kan worden. U moet hierbij denken aan:


  MKB Websites

  Persoonlijke websites

  Nieuws websites

  Blog websites

  Portfolio websites

  Video websites