WordPress ONDERHOUD

Brandsfactory ontwikkeld, verbeterd en beheert webshops voor zowel de startende als groeiende organisaties. We denken graag mee ook over zaken zoals vindbaarheid, gebruikersgemak, conversie en optimalisatie.


SLA 1
€ 15,- p.m.

Wekelijkse updates van uw WordPress website verzorgd door Brandsfactory.
Gratis Online Support.

Aanvragen

SLA 2
€ 49,- p.m.

Wekelijkse update en backup service inclusief 1 uur support per maand voor uw WordPress website.

Aanvragen

SLA 3
€ 99,- p.m.

3 uur wordpress support per maand Incl. update en backup service voor de actievere wordress website.

Aanvragen

SLA Maatwerk
€ N.T.B

Support op maat nodig voor uw WordPress webshop of website? Of eenmalig onderhoud nodig?

Aanvragen


WordPress Onderhoud
Heeft u een WordPress website? Of wilt u deze laten maken? Dan is het optimaliseren van WordPress en onderhoud essentieel. Hoewel WordPress een erg veilig Content Management Systeem is, komt het toch nog regelmatig voor dat WordPress websites worden gehackt. Met behulp van een optimaal WordPress onderhoud kunt u dit voorkomen.


Brandsfactory Ontzorgd
Met ons WordPress onderhoud bieden wij u diverse uitgebreide pakketen aan, welke bestaat uit bijvoorbeeld:

  • Een volledige beveiliging
  • Gecontroleerde updates
  • Dagelijkse en wekelijkse backups
  • Hulp bij problemen

WordPress Beveiliging
Als een WordPress website wordt gehackt, dan heeft dit verschillende oorzaken. Doorgaans ligt de oorzaak bij zwakke wachtwoorden, een slecht update-beleid of een lekke plugin. Wij zorgen ervoor dat uw website, gebruikersdata en bezoekersinformatie, optimaal beschermd is tegen aanvallers en hackers. Dit doen wij door updates te controleren en de WordFence firewall in te zetten.Hiermee sporen wij hackers en virussen snel op en is uw website optimaal beveiligd.WordPress Updates
WordPress brengt regelmatig updates, nieuwe plugins en themes uit. Wij voeren deze updates voor u uit en installeren de nieuwste plugins en themes. Daarbij controleren wij altijd of uw website nog optimaal functioneert. Als er sprake is van een aanval, dan halen wij deze er direct uit. > WordPress Update Service


WordPress Backup
In ons datacenter wordt dagelijks een backup van uw WordPress website en de database gemaakt. Verder voeren wij elke week een backup uit van uw bestanden. Deze backups worden op een beveiligde locatie opgeslagen, waar u altijd bij kunt.


WordPress Firewall
Met de professionele WordFence firewall, is uw website goed beschermd tegen inbraakpogingen. Deze voert ook periodieke scans uit op verdachte bestanden. Verder controleert de gespecialiseerde software plugins, wachtwoorden, inlogpogingen en server-activiteiten. Wordt uw website toch nog gehackt? Dan schonen wij uw site direct en kosteloos voor u op.