WordPress HOSTING

Brandsfactory ontwikkeld, verbeterd en beheert webshops voor zowel de startende als groeiende organisaties. We denken graag mee ook over zaken zoals vindbaarheid, gebruikersgemak, conversie en optimalisatie.


Hosting basis
€ 40 per jaar

Basis Hosting voor kleine websites.
500 MB
MSQL5
413+ Gratis scripts

Aanvragen

Hosting premium
€ 54,- per jaar

Basis Hosting voor kleine websites.
1000 MB
MSQL5
413+ Gratis scripts

Aanvragen

Hosting zakelijk
€ 120 per jaar

Basis Hosting voor kleine websites.
2000 MB
MSQL5
413+ Gratis scripts

Aanvragen

Hosting Maatwerk
€ N.T.B

Speciale wensen of eisen nodig voor uw website? Wij bieden u ook maatwerk oplossingen aan naar behoefte.

Meer info


WordPress Hosting
Wilt u graag een WordPress website bouwen? Dan is een perfecte WordPress hosting van belang. Uw site ziet er dan niet alleen mooi uit, maar is ook nog een supersnel, up-to-date en optimaal beveiligd. Zo vindt Google uw website weer sneller en komt u dus veel hoger in de zoeklijsten te staan. U krijgt dan automatisch meer bezoekers en klanten.

WordPress is het populairste Content Management Systeem ter wereld. Met dit programma kan een website eenvoudig worden ontwikkeld. Tevens onthoudt het alle data en pagina’s van uw website. Als bezoekers op uw site komen, krijgen ze meteen de juiste pagina in beeld. Met onze WordPress hosting service bent u er altijd zeker van dat uw website veilig en bereikbaar is. Klanten kunnen uw website altijd bereiken en u verliest dan ook geen inkomsten.

Uw eigen controlepaneel
Brandsfactory verzorgt de WordPress hosting van uw website. Wij helpen u met de meest ingewikkelde uitdagingen en bieden u een optimale support.

Ons hostingpakket bevat een gebruiksvriendelijk controlepaneel met een speciale toolkit voor WordPress. Met dit controlepaneel kunt u uw WordPress installatie beheren en updaten. Verder is het hiermee ook mogelijk om thema’s te wijzigen en plugins toe te voegen. Bovendien kunt u hiermee ook controleren of uw website optimaal beveiligd is. Eventueel kunt u dit dan verbeteren.

Eenvoudig Geinstalleerd
Een groot voordeel van onze WordPress hosting is, dat u zelf geen technische handelingen meer hoeft uit te voeren. Zo hoeft u WordPress niet zelf meer te installeren. Ons hostingpakket bevat een installatieprogramma. Met slechts een klik op de button, wordt WordPress binnen één minuut op uw computer geïnstalleerd. U kunt dus direct aan de slag met uw website.

Heeft u al een WordPress website, maar wilt u graag gebruikmaken van onze hostingservice? Dan kunnen wij uw website heel eenvoudig verhuizen naar ons datacenter. Hierbij zorgen wij er natuurlijk voor dat uw website geen risico loopt of gegevens verloren gaan. Wij verhuizen uw site snel en probleemloos. U beschikt dan direct over de laatste versie van WordPress.