WordPress TRAINING

Worstel jij met WordPress? Wil je graag meer weten over het gebruik, het beheren en bewerken van je site? Ontdek hoe leuk het is om zelf je site te onderhouden!WordPress Cursus.
Wilt u graag een website voor uw bedrijf of blog? Of bent u van plan om een webshop te openen? Dan kunt u de website heel eenvoudig zelf bouwen. Hoe dit kan, leert u tijdens onze WordPress cursus.

Onze WordPress cursus is persoonlijk en afgestemd op uw wensen. Afhankelijk van uw kennis, bieden wij u een cursus op maat aan. Voordat u met de cursus begint, gaan wij eerst na wat u wilt leren. Vervolgens stemmen wij de lessen hier op af. U leert dus precies wat u wilt.


Bekend Content Management Systeem.
WordPress is een zeer bekend Content Management Systeem (CMS), waarmee u eenvoudig zelf een website kunt bouwen en onderhouden. Hiervoor hoeft u niet over specifieke computerkennis te beschikken. Vanwege het feit dat WordPress zo toegankelijk is, zijn veel websites met dit CMS gebouwd. Meer dan 75 miljoen websites maken gebruik van dit bekende systeem.

Ontdek de mogelijkheden van WordPress
WordPress is een open-source systeem dat ontelbaar veel mogelijkheden biedt. Tijdens de cursus leert u meer over de mogelijkheden die dit systeem u te bieden heeft. Verder zult u ook ontdekken dat het ontzettend leuk is om aan uw eigen website te werken. De WordPress cursus biedt u een goede basis om zelf een professionele website te bouwen, te onderhouden en te beheren.


WordPress Cursus volgen
Onze WordPress cursus is vooral een aanrader als u:

  • Nog geen website heeft en niet zo goed weet hoe u deze zelf kunt maken
  • Graag zelf een website wilt bouwen en beheren
  • Uw huidige website wilt vervangen
  • Meer wilt leren over WordPress

U hoeft absoluut geen computerdeskundige te zijn om de cursus te volgen. Als u zich voor de cursus aanmeldt, dan maken wij een account voor u aan. Hiermee kunt u dan gemakkelijk inloggen in WordPress en uw website beheren. Door de cursus te volgen bouwt u al snel een prachtige WordPress website, die optimaal functioneert.