WordPress 4.8.3 updaten

by

WordPress 4.8.3 updaten
WordPress 4.8.3 is al een paar maanden beschikbaar. Deze nieuwe versie is een beveiligingsupdate voor alle eerdere WordPress-versies. Het is een absolute aanrader om WordPress te updaten naar versie 4.8.3, zodat je WordPress-website weer veilig is.

WordPress 4.8.3
WordPress 4.8.3 bevat reparatiesoftware voor de functie $wpdb->prepare(). De functie kan leiden tot een SQL-injectie, oftewel SQLi. Dankzij de aangepaste functie is WordPress nog minder kwetsbaar. De vorige versies waren al erg sterk, maar om nog beter te voorkomen dat hackers toegang krijgen tot je database is de functie nog meer aangepast.

Downloaden WordPress 4.8.3
Inhoudelijk is er niets veranderd aan WordPress. Deze CMS werkt dus net zo als de voorgaande versies. Je kunt WordPress 4.8.3 eenvoudig downloaden door naar je WordPress Dashboard te gaan en hier te klikken op Updates en vervolgens op Updates Now. Als je WordPress-website al automatisch updates uitvoert dan beschikt deze al over de nieuwste WordPress versie.

WordPress update pakket
Wil je dat je website altijd over de nieuwste WordPress versie beschikt? En wil je je geen zorgen meer maken over de veiligheid van je WordPress-website? Dan is het een aanrader om een update pakket aan te schaffen. Hiermee beschik je altijd over de laatste WordPress en plugin-updates. Deze worden dan automatisch uitgevoerd.

WordPress 4.9
Naar verwachting is WordPress 4.8.3 een van de laatste updates, voordat de nieuwere versie WordPress 4.9 wordt gelanceerd. Dit zal medio november zijn.