Website laten maken Arnhem?

Wilt u een website laten maken in Arnhem? Brands Factory maakt een WordPress website in Arnhem voor u. Ons bureau is gevestigd in Venray, maar wij leveren onze diensten ook in Arnhem. Wij zijn de specialist in het maken, onderhouden en hosten van een WordPress website.

De afgelopen jaren hebben wij voor tientallen klanten in Arnhem WordPress websites ontwikkeld. Wij ontwikkelen een mooie, unieke website voor u die ook nog eens volledig geoptimaliseerd is. Hiermee verbeteren wij de vindbaarheid van uw website, zodat u een maximale conversie behaalt.

WordPress website?

Wij bouwen een website voor u in een CMS naar keuze. Onze voorkeur gaat echter uit naar WordPress.Dit is het meest gebruikte CMS ter wereld. Dit programma is het altijd up-to-date. WordPress wordt continu verbeterd en vernieuwd. Bovendien mogen de thema’s en plugins gratis worden gebruikt.


Wilt u een offerte opvragen voor uw bedrijf of wilt u weten wat Brandsfactory voor u kan betekenen?


Gebruiksvriendelijk
WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk programma. Hiermee heeft u altijd toegang tot uw pagina’s, berichten en content. Ook voor mensen die geen ervaring hebben met een CMS is WordPress eenvoudig te gebruiken. Als u inlogt in het systeem, kunt u zelf aanpassingen uitvoeren aan uw website.

Sociale mediakanalen eenvoudig integreren
Een ander voordeel van WordPress is, dat u sociale mediakanalen eenvoudig kunt integreren. Zo kunt u artikelen eenvoudig delen op uw Facebookpagina. Op deze manier kunt u nog meer verkeer realiseren.


Optimale weergave op iedere device
Verder wordt een WordPress site op elke device optimaal getoond. Het maakt dus niet uit of iemand uw website bezoekt op een laptop, tablet of smartphone. Uw website wordt op elk beeldscherm perfect weergegeven.