Met deze plugins stimuleer je User Generated Content

by

Met deze plugins stimuleer je User Generated Content
Wil je User Generated Content stimuleren op je WordPress site? Dan heb je hier plugins voor nodig. In dit artikel vertellen we je meer over drie handige premium WordPress plugins.

CRED
Als je van plan bent om User Generated Content te stimuleren, is het belangrijk dat je interface voor het inzenden van front-end content gebruiksvriendelijk is. De plugin CRED is speciaal ontwikkeld voor content inzendingen. Deze plugin beschikt over tal van handige eigenschappen, zoals spam protection, een validation checker, de optie om een profiel aan te maken, een ingebouwd emailsysteem voor de beheerder en WooCommerce integratie. CRED is redelijk prijzig, maar de prijs is in verhouding met de features.

AccessPress Anonymous Post Pro
De premium plugin AccessPress Anonymous Post Pro is geschikt voor front-end posting. Deze plugin biedt tal van features en aanpassingsmogelijkheden. Met AccessPress Anonymous Post Pro creëer je een aparte omgeving voor je bezoekers waarin ze content kunnen uploaden. Verder beschikt deze plugin over responsive formulier ontwerpen, verschillende templates, een controle over het aantal gebruikte tekens, integratie met de media bibliotheek en handleidingen voor gebruikers.

BuddyForms
De premium plugin BuddyForms biedt helemaal veel features. Zo bevat deze plugin onder meer over een front-end revision control, gebruikersrollenbeheer, post type customization, email notificaties, de optie om eCommerce te integreren en nog veel meer. De Form Wizard leidt je door de plugin heen, zodat je weet hoe je deze optimaal kunt gebruiken. Je bepaalt zelf welke features je wilt gebruiken. Van BuddyForms zijn er verschillende abonnementen verkrijgbaar.

 


Geef een reactie