Over ons

Brandsfactory ontzorgd

Brands Factory is sinds 2010 actief en gespecialiseerd in de marketing van ondernemingen Hierbij kunt u denken aan de online marketing en de traditionele marketing. Door onze kennis te bundelen zijn wij gegroeid naar een volwaardige onderneming met web ontwikkelaars voor WordPress, Magento zoekmachine optimalisatie en vormgeving. Dit alles en nog meer kunnen wij u aanbieden en u in ondersteunen.

De primaire pijler van Brands Factory is om samen te werken met lokale ondernemers en MKB bedrijven die zelf de kennis voor internet zichtbaarheid niet in huis hebben. Wij willen hun de best mogelijke service en kwaliteit geven op het gebied van web ontwikkeling, zichtbaarheid van de onderneming en verbetering van de marketing doelstellingen.

Onze doelgroep is de lokale ondernemer en MKB bedrijven die een kosten efficiënte oplossing nodig hebben tegen een scherp tarief.

Het ondersteunen van ondernemingen, groot of klein, om de merk zichtbaarheid, web ontwikkeling of andere marketing te versterken en dit te bewerkstelligen op een efficiënte, betaalbare en klantgerichte manier.

Klein en persoonlijke service

Brandsfactory is een bedrijf wat werkt met een klein team in huis en daarnaast met diverse specialisten over de hele wereld. Wij doen graag waar we goed in zijn en dat is samen met de klant zorgen dat zijn of haar bedrijf goed vertegenwoordigd wordt op het internet. Uw website is immers het visitekaartje online!

Naast een mooie website die er gelikt uit ziet kijken we samen met U waar er kansen liggen om ook zichtbaar te worden tussen alle website’s op het internet. Het is natuurlijk de bedoeling dat u goed wordt gevonden op het internet en het U klanten oplevert. Ook hierbij helpen wij U graag opweg.

Dit alles doen we graag in een persoonlijke benadering, wij helpen u om uw website zelf te kunnen aanpassen want onze websites zijn namelijk zo gemaakt dat u zelf gemakkelijk aanpassingen kunt maken. En het technische gedeelte dat nemen wij u graag uit handen, hierdoor heeft u meer tijd om te ondernemen. Zo doet U waar u goed in bent en wij waar wij goed in zijn….