OVER BRANDSFACTORY Brandsfactory

Brands Factory is sinds 2010 actief en gespecialiseerd in de marketing van ondernemingen. Hierbij kunt u denken aan de online marketing en de traditionele marketing. Door onze kennis te bundelen zijn wij gegroeid naar een volwaardige onderneming met web ontwikkelaars voor WordPress, Magento, zoekmachine optimalisatie en vormgeving. Dit alles en nog meer kunnen wij u aanbieden en u in ondersteunen.

De primaire pijler van Brands Factory is om samen te werken met lokale ondernemers en MKB bedrijven die zelf de kennis voor internet zichtbaarheid niet in huis hebben. Wij willen hun de best mogelijke service en kwaliteit geven op het gebied van web ontwikkeling, zichtbaarheid van de onderneming en verbetering van de marketing doelstellingen.

Onze doelgroep is de lokale ondernemer en MKB bedrijven die een kosten efficiënte oplossing nodig hebben tegen een scherp tarief.

Het ondersteunen van ondernemingen, groot of klein, om de merk zichtbaarheid, web ontwikkeling of andere marketing te versterken en dit te bewerkstelligen op een efficiënte, betaalbare en klantgerichte manier.