HOE KOMT U HOGER IN GOOGLE TE STAAN?

Een toppositie in Google wil iedereen en kan het succes van uw website of webwinkel bepalen, maar het is wel afhankelijk van veel factoren en deze veranderen ook nog eens door updates van zoekmachines als Google.

Hoe hoger u in de top 10 van Google staat en hoe verder u boven uw concurrentie staat hoe hoger de kans is dat mensen naar uw website gaan in plaats van die van de concurrent.

Kijkt u zelf wel eens op de vierde pagina in de zoekresultaten van Google of de vijfde etc.? Zeer waarschijnlijk niet. Sterker nog, meer dan 45% van alle mensen die Google gebruiken gaan nier verder dan pagina 1 van de Google zoekresultaten. Daarom is het zeer belangrijk voor uw webwinkel of website om hoger in Google te staan.

Hoe gaan we te werk?

Het zoekmachine vriendelijk maken van uw webwinkel of website is natuurlijk als eerste van belang en dat die zoekmachine optimalisatie krijgt. Ook is van belang dat u unieke teksten voor bijvoorbeeld uw productomschrijving gebruikt, dit is een zeer belangrijk gedeelte om hoger in Google te komen. Gezamenlijk met off-site zoekmachine optimalisatie maakt het dat u hoger in Google terecht komt en meer potentiële klanten naar uw website krijgt.

Wilt u dat Brands Factory u hoger in Google krijgt dan gaan wij eerst een onderzoek naar uw website of webshop doen en de knelpunten met u bespreken. Daarna zorgen wij ervoor dat deze knelpunten verholpen worden zodat er een sterke basis ligt om u hoger in Google te krijgen. Daarna kunnen wij een zoekwoorden onderzoek doen om te kijken op welke zoekwoorden u veel beter kunt score in Google.
Waarom kiezen voor ons?

Brandsfactory richt zich al jaren op het beter vindbaar maken van onze klanten en met succes. Hoewel er vele cowboys zijn die u een plaats 1 positie beloven is het vaak een korte termijn gedachte en kan het meer schade toebrengen dan u op de lange termijn helpen. Daarnaast kosten deze vaak ook handen vol geld. Brandsfactory richt zich op de lange termijn zodat u er ook daadwerkelijk wat aan heeft. Wij leggen u alles transparant uit zodat u voor een eerlijke prijs ook eerlijk waar heeft voor uw geld.

VraagMeer informatie aan


    Uw naam

    Uw Email

    Onderwerp

    Uw bericht