De 4 beste premium WordPress Instagram plugins

by

De 4 beste premium WordPress Instagram plugins
Wil je je WordPress website koppelen aan Instagram? Dan kun je er voor kiezen om een van de vele gratis Instagram-plugins te downloaden. Er zijn een aantal hele goede, gratis Instagram plugins verkrijgbaar. Het nadeel van deze gratis plugins is wel dat ze geen geavanceerde features bevatten. Als je op zoek bent naar een uitgebreidere plugin, is een betaalde Instagram plugin dan ook een aanrader. Wij hebben de vier beste premium Instagram plugins voor WordPress op een rijtje gezet.

Flexi Instagram Feed
Flexi Instagram Feed is een plugin met een gebruiksvriendelijke interface en setup wizard. Hiermee wordt het creëren van een Instagram feed makkelijker dan ooit. Voor slechts 24 dollar krijg je niet alleen tientallen geavanceerde features, maar ook levenslange support en updates.

InstaShow
Met de premium Instagram plugin InstaShow creëer je in een handomdraai prachtige Instagram galerijen. De plugin bevat meer dan zestig parameters en tien kleurenschema’s. Dit betekent dus dat je de galerij naar je eigen smaak kunt maken. InstaShow heeft een unieke pop-up look. Hiermee breng je jouw WordPress website helemaal in de stijl van Instagram. Deze plugin is niet enkel voor wordpress maar ook voor lightspeed platformen beschikbaar

Instagram Theatre
Met deze plugin maak je zelf de perfecte Instagram galerij. Of gebruik de plugin voor het creëren van een portfolio. Instagram Theatre beschikt over een overzichtelijke gebruikersinterface. Verder bevat de plugin een fullscreen layout modus en drie responsive templates. Daarnaast biedt Instagram Theatre ondersteuning voor het maken van 1 feed voor meerdere gebruikers. Deze plugin biedt je tevens de optie om alle foto’s die op dezelfde plek zijn genomen binnen te halen.

Instagram Portfolio
De plugin Instagram Portfolio is één van de betere premium Instagram plugins. Hiermee creëer je een professionele Instagram galerij op je WordPress website. Instagram Portfolio beschikt over een shortcode/widget ondersteuning, een Amazing Lightbox integratie, custom CSS velden, meer dan 15 hoover effecten en nog tal van andere superhandige features. De plugin Instagram Portfolio ondersteunt afbeeldingen en foto’s en is responsive voor alle devices.

Bekijk ook ons artikel met de 7 beste gratis wordpress instagram plugins

 


Recommended Posts

Comments

  1. Is de aanbieder waar je naar toe linkt te vertrouwen?

  2. Hallo Arjan,

    Wij maken ook al jarengebruik van theme forest en vinden dit een van de fijnste partijen om mee te werken, je hebt alles namelijk bij 1 aanbieder, wordt op de hoogte gehouden van updates, kunt vragen stellen via het platform en kijken wat andere er van vinden. Ook is betalen via paypal geen enkel probleem wat je dus ook nog eens verzekerd van het krijgen van je gekochte product.

    Mocht je vragen hebben stel ze gerust we helpen je graag verder.

Geef een reactie