Beschik jij al over WordPress 4.8.1?

Beschik jij al over WordPress 4.8.1?
Gebruik je WordPress voor je website? Dan raden wij je aan om deze CMS te updaten naar de allernieuwste versie: WordPress 4.8.1. Je website is dan optimaal beveiligd.

WordPress 4.8.1 bevat 29 bug fixes en verbeteringen. Een van de grootste en belangrijkste verbeteringen is de toevoeging van de Custom HTML widget. Toen de nieuwste versie van WordPress net beschikbaar was, werd de TinyMCE functionaliteit aan de Tekst widget toegevoegd. Dit zorgde voor nogal wat problemen bij mensen die gebruikmaken van Custom HTML. De Visual Editor haalde stukjes code er vaak uit.

Dedicated Custom HTML widget
Voor gebruikers die snippets willen kopiëren in HTML is er nu ook dedicated ‘Custom HMTL’ widget beschikbaar. Deze is ontwikkeld om HTML toe te voegen aan de zijbalk.

Als je WordPress 4.8.1 gebruikt en naar de Tekst widgets gaat die custom HTML bevatten, zie je bovenaan de widget een opmerking staan met de melding om de Custom HTML widget te gebruiken. Deze widget werkt hetzelfde als in de voorgaande versies van WordPress.

Nieuwste WordPress versie downloaden
Beschik je nog niet over de nieuwste versie van WordPress? Dan kun je deze eenvoudig downloaden via je WordPress Dashboard. Hier zie je de button Updates staan. Klik vervolgens op Update Now en WordPress 4.8.1 wordt automatisch gedownload. Het kan ook zijn dat je een WordPress website hebt waar de updates zijn ingeschakeld. Je website wordt dan automatisch geüpdate naar de nieuwste WordPress versie.

Er is inhoudelijk niets veranderd aan de functies van WordPress. Alle handleidingen zijn dan ook nog van toepassing op WordPress 4.8.1.

Wil je je niet meer bezighouden met het technisch onderhoud van je WordPress website? Dan doet Brands Factory dit voor je. Wij zorgen ervoor dat je website optimaal beveiligd is en perfect werkt met de nieuwste versie van WordPress


Comments

  1. Zou je mijn website weer up to date kunnen brengen en voorzien van de laatste versie van wordpress?

Geef een reactie