Dit zijn de 7 beste gratis WordPress Instagram plugins

by

Dit zijn de 7 beste gratis WP Instagram plugins

Instagram is een van de meest populaire social mediaplatformen. Als je dit platform op de juiste manier gebruikt, kun je heel veel extra bezoekers (en klanten) naar je website trekken. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je de juiste plugins gebruikt. Wij hebben de zeven beste gratis WordPress Instagram plugins voor je WordPress site op een rijtje gezet.

 

Intagrate

Deze plugin integreert Instagram automatisch met je WordPress blog. Hiermee kun je dus direct afbeeldingen van je Instagram account in je blogpost plaatsen. Naast de gratis plugin, is er een betaalde pro versie verkrijgbaar. Uiteraard is deze betaalde versie uitgebreider.

 

Easy Instagram

Met deze plugin plaats je snel foto’s op je site. Door een User ID of hashtag in te vullen, worden er afbeeldingen op je website weergegeven. Dit gebeurt met behulp van een shortcode of widget.

 

Instagram Slider Widget

Met Instagram Slider Widget kun je tot 20 foto’s van elke gewenste Instagram-account op je website laten zien. Met deze handige responsive plugin is het ook mogelijk om afbeeldingen te verwijzen naar een custom URL.

 

Enjoy Instagram

Geef je foto’s weer in een slider of een carrousel met de Enjoy Instagram plugin. Selecteer de foto’s op basis van een Instagram account of hashtags. Deze plugin is volledig responsive, waardoor je afbeeldingen er mooi uitzien op elke device.

 

Instagram Badges

De plugin Instagram Badget is één van de meeste simpele WordPress plugins. Hiermee voeg je eenvoudig afbeeldingen toe aan je website.

 

Instagram Feed

Deze plugin is één van de betere Instagram plugins die je gratis kunt downloaden. Hiermee kun je foto’s van elk Instagram-account op je website tonen. Verder is het met deze plugin mogelijk om alle aspecten van de feed aan te passen, zoals de hoogte, breedte, het aantal foto’s, de achtergrondkleuren en de afbeeldingsformaten. Met een shortcode kun je de feed op de gewenste plek op je website plaatsen.

 

WP Instagram Widget

De WP Instagram Widget is een eenvoudige widget waarmee je al je nieuwe foto’s op je website plaatst. Je kunt de widget direct gebruiken en het is geen vereiste om je logingegevens op te geven of in te loggen.

 

 

 

 

 


Recommended Posts

Geef een reactie